Suecos Schoenen Stabil Marine

Suecos Schoenen Stabil Marine 1 / 4 Suecos Schoenen Stabil Marine 2 / 4 Suecos Schoenen Stabil Marine 3 / 4 Suecos Schoenen Stabil Marine 4 / 4
×
1 / 4
Suecos Schoenen Stabil Marine 1 / 4
2 / 4
Suecos Schoenen Stabil Marine 2 / 4
3 / 4
Suecos Schoenen Stabil Marine 3 / 4
4 / 4
Suecos Schoenen Stabil Marine 4 / 4

Suecos Schoenen Stabil Marine 1 / 4
Suecos Schoenen Stabil Marine 2 / 4
Suecos Schoenen Stabil Marine 3 / 4
Suecos Schoenen Stabil Marine 4 / 4
Merk
Suecos
Besteleenheid
Per Paar
Kleur
Marine
Maat
36 t/m 46
Schacht (bovendeel)
rubber
Uitneembare inlegzool
Zool (materiaal)
EVA

Kleuren

Marine
Adviesprijs incl. BTW
€ 74,90
  • Zool (materiaal) EVA
  • Schacht (bovendeel) rubber
  • Uitneembare inlegzool

Product omschrijving

Vermoeide voeten door veel lopen en staan is bijna de standaard in de zorg en horeca. Schoenen die zwaar zijn en onvoldoende demping zijn hiervan vaak de oorzaak.

Suecos wil een nieuwe standaard stellen en komt met het gepatenteerde XCell materiaal dat een hoge schokabsorbtie en hoge energie teruggave heeft. Lopen gaat bijzonder licht en jouw gewrichten worden optimaal ontzien van schokken.

De Suecos Stabil is een comfortabele sneaker. Met behulp van de veters kan je ervoor zorgen dat de schoenen goed aansluiten en strak genoeg zitten. De Stabil biedt versteviging aan de hiel door middel van zacht materiaal wat de schoen erg comfortabel maakt. De combinatie van het materiaal van de zool die bestaat uit EVA en rubber zorgt ervoor dat de schoen slipbestendig is.

In de schoen zit een uitneembare inlegzool. Deze is gemaakt van doorluchtend materiaal om ervoor te zorgen dat de voeten optimale ventilatie krijgen tegen zweetvoeten. En wil je je eigen steunzolen er in doen? Geen probleem, die kun je eenvoudig in de schoenen plaatsen.