Suecos schoenen Lätt Zwart

Suecos schoenen Lätt Zwart 1 / 5 Suecos schoenen Lätt Zwart 2 / 5 Suecos schoenen Lätt Zwart 3 / 5 Suecos schoenen Lätt Zwart 4 / 5 Suecos schoenen Lätt Zwart 5 / 5
×
1 / 5
Suecos schoenen Lätt Zwart 1 / 5
2 / 5
Suecos schoenen Lätt Zwart 2 / 5
3 / 5
Suecos schoenen Lätt Zwart 3 / 5
4 / 5
Suecos schoenen Lätt Zwart 4 / 5
5 / 5
Suecos schoenen Lätt Zwart 5 / 5

Suecos schoenen Lätt Zwart 1 / 5
Suecos schoenen Lätt Zwart 2 / 5
Suecos schoenen Lätt Zwart 3 / 5
Suecos schoenen Lätt Zwart 4 / 5
Suecos schoenen Lätt Zwart 5 / 5
Merk
Suecos
Besteleenheid
Per Paar
Kleur
Zwart
Maat
36 t/m 46
Ademend
Elastisch
Schacht (bovendeel)
rubber
Uitneembare inlegzool
Zool (materiaal)
EVA

Kleuren

Zwart
Adviesprijs incl. BTW
€ 84,90
  • Ademend
  • Zool (materiaal) EVA
  • Elastisch

Product omschrijving

Vermoeide voeten door veel lopen en staan is bijna de standaard in de zorg en horeca. Schoenen die zwaar zijn en onvoldoende demping zijn hiervan vaak de oorzaak.

Suecos biedt met het gepatenteerde XCell materiaal een hoge schokabsorbtie en hoge energie teruggave. Lopen gaat bijzonder licht en je gewrichten worden optimaal ontzien van schokken.

De Suecos Lätt is een comfortabele sneaker. Met behulp van de veters kan je ervoor zorgen dat de schoenen goed aansluiten en strak genoeg zitten. Ook zijn deze schoenen aan de bovenzijde erg elastisch waardoor de schoen mooi en goed aansluit op de voet en waardoor de schoen goed ademend is. De Lätt biedt versteviging aan de hiel door middel van zacht materiaal wat de schoen erg comfortabel maakt. De combinatie van het materiaal van de zool die bestaat uit EVA en rubber zorgt ervoor dat de schoen slipbestendig is.

In de schoen zit een uitneembare inlegzool. Deze is gemaakt van doorluchtend materiaal om ervoor te zorgen dat de voeten optimale ventilatie krijgen tegen zweetvoeten. En wil je je eigen steunzolen er in doen? Geen probleem, die kun je eenvoudig in de schoenen plaatsen.