Steel Blue Southern Cross Zip Ladies S3 592753 (Dealers only)

Steel Blue Southern Cross Zip Ladies S3 592753 (Dealers only) 1 / 1
×
1 / 1
Steel Blue Southern Cross Zip Ladies S3 592753 (Dealers only) 1 / 1

Steel Blue Southern Cross Zip Ladies S3 592753 (Dealers only) 1 / 1
Merk
Steel Blue
Besteleenheid
Per paar
Kleur
Zwart
Maat
36 t/m 43
Veiligheidsklasse
S3
Neus type
stalen
Anti-statisch
Hitte besteding
Schacht (bovendeel)
leer
Sluiting
rits
Waterdicht

Kleuren

Zwart
Adviesprijs incl. BTW
€ 192,99
  • Veiligheidsklasse S3
  • Neus type stalen
  • Anti-statisch

Product omschrijving

De Southern Cross Zip Dames Met S3 is een 150mm hoge enkellaars met met wreefbescherming. Specifiek ontworpen voor de vrouwenvoet. Deze veiligheidsschoen heeft een stalen neus die bestand is tegen 200 joules en een industriële ritssluiting. De veters zorgen ervoor dat de schoenen perfect zitten, met een rits om de schoenen makkelijk aan en uit te trekken.

Deze schoen zit boordevol veiligheidskenmerken. De stalen neus is bestand tegen 200 joule en beschermt uw tenen optimaal en de Met-Guard zorgt voor ongeëvenaarde impactbescherming en vermindert de kans op letsel door neerwaartse krachten op de middenvoet, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van de schoen.

De Southern Cross Zip Dames is vervaardigd van hoogwaardig waterafstotend leer, een geschulpte, gepolsterde kraag voor meer bewegingsvrijheid, ontworpen voor vrouwen en heeft een kortere schacht, een hogere voetboog en een kleinere instap.

De duurzame loopzool van TPU heeft een hittebestendigheid tot 130 ºC en heeft antistatische eigenschappen. De extra sterke, ondoordringbare tussenzool voorkomt dat scherpe voorwerpen door de schoen kunnen dringen.

Alle Steel Blue veiligheidsschoenen zijn uitgerust met onze Trisole®-comforttechnologie, die je voeten, knieën, heupen en onderrug dagelijks ontlast.

Dealers only: uitsluitend verkoop aan dealers die geselecteerd zijn door Roerdink en goedgekeurd door Steel Blue. Online verkoop is niet toegestaan. Bij vragen kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger.