Neskrid Universele Inlegzool LOW groen

Universele Inlegzolen Geschikt voor ESD Schoeisel, EN ISO 20345 en EN ISO 20347
Deze inlegzolen zijn geschikt voor alle gebruikers met een platte voet. Bij deze voeten is er geen of nauwelijks een holte aanwezig is in de voetboog. De voet staat als het ware 'plat op de grond'. 4Allbrands inlegzolen ondersteunen de voet waar dit nodig is.

Heb jij last van vermoeide en pijnlijke voeten in jouw werk- en veiligheidsschoeisel? Neskrid 4Allbrands insoles bieden comfort en ondersteuning tijdens jouw werkzaamheden. De insoles zijn gecertificeerd in combinatie met verschillende merken werk- en veiligheidsschoeisel. Zo kun jij veilig en gezond werken door jouw voetmaatje.

Neskrid 4Allbrands insoles Low - Inlegzolen gecertificeerd in combinatie met jouw favoriete werkschoeisel! Bieden comfort aan vermoeide en pijnlijke voeten en verminderen voetklachten. Scan de QR-code op de verpakking en check of de inlegzolen gecertificeerd zijn in combinatie met jouw favoriete werkschoeisel. De inlegzolen zijn te gebruiken in combinatie met ESD schoeisel. De inlegzolen bieden ondersteuning aan mensen met lage voetboog (doorgezakte voet/platvoet).

Kleur Zwart/Groen
Maat 36 t/m 48
Besteleenheid Per Paar
Assortiment prijs per stuk -
Adviesverkoopprijs incl. BTW € 29,95
Kleuren